Stille Tochten

In Paramaribo, Amsterdam en Willemstad zijn stille tochten voor herstel van de rechtstaat. In Paramaribo komen 5000 mensen, in Amsterdam ruim 300 en in Willemstad circa 150 mensen. Op Curacao worden 15 duiven opgelaten als symbool voor de 15 slachtoffers van de 8 decembermoorden. Ruben Rozendaal, Edgar Ritfeld – twee van de verdachten van de 8 decembermoorden – en de zus van parlementsvoorzitter Jenny Simons lopen mee in Paramaribo. Rozendaal en Ritfeld willen geen amnestie, maar het oordeel van de rechter. Ook Carbiere heeft laten weten geen amnestie te willen.

Op Youtube verschijnen in aanloop naar de stille tochten, oproepen van jongeren uit Paramaribo:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *